2011
2010-12-31 @ 17:04:32 Kommentera här (0) bilder

Snart dags! :)


Victoria secret
2010-12-31 @ 16:13:03 Kommentera här (1) kläder & accessoarer

Jag verkligen älskade den sport inspererade collectionen för victoria secret igår. Satt och jublade framför TV:n!


.
2010-12-31 @ 15:35:53 Kommentera här (0) texter


I can feel myself fade away
2010-12-31 @ 15:29:42 Kommentera här (1) musik

Såg nyss en film om Bruce Springsteens och jag måste bara hylla honom för att han är så otroligt musikalisk och en sjukt bra sångare. En riktig legend.

Bruce Springsteen - Streets of Philadelphia


black/white
2010-12-30 @ 23:54:49 Kommentera här (0) bilder

This is my friend Dessan and she is crazy like hell... FATGIRL,YEEEH, REALLY,YEAAH, and now I don´t really know what i write but i write... And I suck at Ängliisch so my speaiylling is badd. Thhaats funni.

16 augusti
2010-12-30 @ 16:26:13 Kommentera här (3) livet

Jag har verkligen världens bästa pojkvän och jag säger inte det här tillräckligt ofta men Jag älskar honon så otroligt mycket. Såklart har jag också mina pms dagar då jag stör mig på allt och alla och han är såklart en person som har kommit i kläm ibland på dem, men det är så jag är så han får väll helt enkelt stå ut. Jag tänker i alla fall berätta hur vi träffades och hur vi blev tillsammans.

Det började med för ca 1 år sedan då Anton en kompis till mig hade "fest" hemma hos sig. Vi var ca 6-8 personer som var hemma hos honom och flummade. Jag kände ingen som var där förutom Anton, alla andra som var där var Antons kompisar. Två killar som var hos Anton tyckte jag var så sjukt snygga men jag vågade inte prata med dem, de hette David och Chrille och var där med en sjukt snygg tjej som hette Julia. Så jag antog att någon av dem var tillsammans med Julia så jag vågade inte riktigt prata med dem. Sedan när vi var i stan så skulle jag ta sista bussen hem, buss fan åker bara förbi busstationen. Då står Julia och David och skrattar åt mig och undrar vart jag skulle. Jag svarade att jag skulle hem till Johannelund och Julia bodde tydligen också där så vi tre gick tillsammans hem. Vi pratade och man kan väll säga att det klickade lite mellan David och mig på en gång. Julia och David visade sig vara bästa kompisar också.
Sommaren kom och David hade en annan tjej så jag struntade faktiskt i honom. Jag kollade ganska ofta på hans bilddagbok och var lite avundsjuk för han verkade vara så gullig. Tillslut gjorde han och hans nuvarande ex slut och vi började smsa ovh bestämde oss för att träffas igen. Vi träffades någon gång i slutet av juli/början på augusti där vi gjorde allt möjligt en varm sommardag. Vi lekte i en lekpark, var i trädgårdsföreningen och tjockade oss på mcdonalds, hahahaha. 

Den 16 augusti 2010 så ligger vi i min säng tillsammans och jag läser igenom mina anteckningar. I en anteckning står det " Jag trodde det var fjärilarna i magen som hade fått spelet men det var bara magen som kurrade". Vi låg och skrattade lite över dethär sedan följde jag honom en bit hem på vägen. Han förklarade för mig hur han kände och jag blev ganska shockad och stum för jag visste inte hur jag skulle reagera. Skulle en sån underbar kille som han tycka om en tjej som mig? Vi fortsatte gå och skulle skiljas åt vid braskensbro som ligger ungefär halvägs till honom från mig. Vi stod där ett tag och skulle säga hej då men det tog lite tid. Då får jag ur mig en kommentar som " nu tror jag inte det är magen som kurrar utan nu är det nog fjärilarna"... Tillslut cyklar han ifrån mig och jag skickar ett litet retsamt sms eftersom jag visste att han inte hade några pengar på mobilen att svara med, det stod " Jag hoppas inte det gör något att jag kallar dig för min pojkvän"... Jag fortsatte gå hem i mina egna tankar med ett stort leende på läpparna då jag ser någon komma cyklandes bakom mig. Det är David. Han stannar och kramar andfått om mig och säger "såklart får kalla mig din pojkvän jag trodde aldrig du skulle fråga". Efter ett tag skildes vi åt igen och jag gick hem gråtandes av glädjetårar... 
 .
2010-12-30 @ 16:04:29 Kommentera här (0) texter


Tell the truth
2010-12-30 @ 15:47:52 Kommentera här (0) musik

FeFe Dobson - Stuttering

The day before tomorrow
2010-12-30 @ 15:46:13 Kommentera här (0) Allmänt

Nu har jag skaffat nyårsbrännan och Dessan kommer snart hit! Har saknat henne otroligt så ska bli skönt att få träffa henne. 

Lägger in en lite halvmuppad egobild på mig över hur jag ser ut idag...

Att vara lycklig
2010-12-29 @ 23:33:00 Kommentera här (1) Allmänt

 Att vara lycklig är helt enkelt att uppnå sina drömmar och att bli accepterad för den man är ~ Rebecca Candevi


RSS 2.0