~ Becca Candevi -

16 augusti

Jag har verkligen världens bästa pojkvän och jag säger inte det här tillräckligt ofta men Jag älskar honon så otroligt mycket. Såklart har jag också mina pms dagar då jag stör mig på allt och alla och han är såklart en person som har kommit i kläm ibland på dem, men det är så jag är så han får väll helt enkelt stå ut. Jag tänker i alla fall berätta hur vi träffades och hur vi blev tillsammans.

Det började med för ca 1 år sedan då Anton en kompis till mig hade "fest" hemma hos sig. Vi var ca 6-8 personer som var hemma hos honom och flummade. Jag kände ingen som var där förutom Anton, alla andra som var där var Antons kompisar. Två killar som var hos Anton tyckte jag var så sjukt snygga men jag vågade inte prata med dem, de hette David och Chrille och var där med en sjukt snygg tjej som hette Julia. Så jag antog att någon av dem var tillsammans med Julia så jag vågade inte riktigt prata med dem. Sedan när vi var i stan så skulle jag ta sista bussen hem, buss fan åker bara förbi busstationen. Då står Julia och David och skrattar åt mig och undrar vart jag skulle. Jag svarade att jag skulle hem till Johannelund och Julia bodde tydligen också där så vi tre gick tillsammans hem. Vi pratade och man kan väll säga att det klickade lite mellan David och mig på en gång. Julia och David visade sig vara bästa kompisar också.
Sommaren kom och David hade en annan tjej så jag struntade faktiskt i honom. Jag kollade ganska ofta på hans bilddagbok och var lite avundsjuk för han verkade vara så gullig. Tillslut gjorde han och hans nuvarande ex slut och vi började smsa ovh bestämde oss för att träffas igen. Vi träffades någon gång i slutet av juli/början på augusti där vi gjorde allt möjligt en varm sommardag. Vi lekte i en lekpark, var i trädgårdsföreningen och tjockade oss på mcdonalds, hahahaha. 

Den 16 augusti 2010 så ligger vi i min säng tillsammans och jag läser igenom mina anteckningar. I en anteckning står det " Jag trodde det var fjärilarna i magen som hade fått spelet men det var bara magen som kurrade". Vi låg och skrattade lite över dethär sedan följde jag honom en bit hem på vägen. Han förklarade för mig hur han kände och jag blev ganska shockad och stum för jag visste inte hur jag skulle reagera. Skulle en sån underbar kille som han tycka om en tjej som mig? Vi fortsatte gå och skulle skiljas åt vid braskensbro som ligger ungefär halvägs till honom från mig. Vi stod där ett tag och skulle säga hej då men det tog lite tid. Då får jag ur mig en kommentar som " nu tror jag inte det är magen som kurrar utan nu är det nog fjärilarna"... Tillslut cyklar han ifrån mig och jag skickar ett litet retsamt sms eftersom jag visste att han inte hade några pengar på mobilen att svara med, det stod " Jag hoppas inte det gör något att jag kallar dig för min pojkvän"... Jag fortsatte gå hem i mina egna tankar med ett stort leende på läpparna då jag ser någon komma cyklandes bakom mig. Det är David. Han stannar och kramar andfått om mig och säger "såklart får kalla mig din pojkvän jag trodde aldrig du skulle fråga". Efter ett tag skildes vi åt igen och jag gick hem gråtandes av glädjetårar... 
 
Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: sara khalili

Fyfan vad gulligt Becca! ohh så söta :) grattis till er!

2010-12-30 @ 17:17:18
Postat av: josephine tran

naaaaaaw, lite filmaktigt sådär! verkligen super ju :)

2010-12-31 @ 00:18:29
URL: http://josephinevictoria.blogg.se/
Postat av: Isabella H

Känner inte någon av er, men fy så gulligt! Sitter o ler... haha

2011-01-01 @ 23:54:44
URL: http://www.bellahedman.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback