~ Becca Candevi -

Mellandagsrea?

Hmmm, mellandagsrea?, finns det ens längre? Jag vet bara en affär som hade en RIKTIG mellandagsrea och det var monki, resten av affärerena sålde bara ut samma gamla skit som de hade innan. Vila hade exakt samma rea som de hade innan jul, H&M hade bara massor skit, Gina tricot, hade bara massor skit... Vart har all BRA mellandagsrea tagit vägen. Såklart hittar jag alltid kläder i alla fall men, ändå!

Oversize T-shirt från vila (passar bäst till tights)

Cardigan från vila.

T-shirt från gina tricot

tröja från monki (denna köpte jag faktiskt på rea) Jag vet att jag redan har en sådan fast grå, men jag tycker om den så mycket så tänkte att jag lika gärna kan köpa en svart också!
Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Anonym

verkligen jättefin blogg ! :)

2011-01-30 @ 02:06:04
URL: http://sabinamarie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback