~ Becca Candevi -

Sleepy

Nu sitter jag här och chillar för mig själv en tisdagskväll. I mitt öga har typ en blodåder spruckigt så det svider lite. Imorgon blir det av till jönköping med östgotalaget (distriktslaget i fotboll) och köra match mot Småland. Får se hur det går. Jag är trött fast klockan bara är halv nio så ska väll lägga mig och lyssna lite på musik och sedan försöka sova. Blir väll inga roligare inlägg imorgon eftersom jag är borta hela dagen. Jag lägger in några tidsinställda inlägg till imorgon på prov. Hoppas ni har ett toppen lov... och vet ni. PÅ LÖRDAG ÄR DET 2011!Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback