~ Becca Candevi -

Fading awayJag tycker nog inte det är så jobbigt att prata om det så jag kan lika gärna berätta för alla som undrar.
 David och jag har inte bråkat eller något sånt. Han är verkligen världens bästa pojkvän och en kille man kan lita på som alltid håller vad han lovar. Så tjejer, det är lika bra att försöka fånga honom medans ni kan för en bättre kille finns inte.
Även fast vi inte hade ett ända seriöst bråk under de 8 månaderna vi var tillsammans så svalnade känslorna, kyssarna började kännas som att jag kysste en bästa vän, kramarna blev allt kortare och ja, det kändes helt enkelt inte rätt längre. Vi pratade om det tillsammans och jag hoppas han och jag kan fortsätta med att vara vänner även fast jag vet att det kommer ta ett tag innan det kommer funka.

Jag hoppas du fick svar på din fråga!


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback