~ Becca Candevi -

Summertime?

Kvällen har jag spenderat med min bäste bruur Mobin Booy! :) Vi spelade fotboll hela kvällen och måste säga att man får lite minnen från förra sommaren då vi var ute och spelade fotboll nästan varje dag. Slutade med att vi skulle sticka hem klockan 9-10 när de blev mörkt men när vi väl var framme vid mitt hus bestämmde vi oss för att cykla lite till, det slutade med att vi slukade varsin chees på mcdonalds istället. Chillig och rolig kväll! 


Två bilder på Mobin och mig från i sommras vid badet i sturefors 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback