~ Becca Candevi -

Feeling like a star

Alla byxor är förstora så idag blev det att köpa ett par nya jeans. Såklart hittade jag en skjorta som jag blev förälskad i idag också... Ännu bättre var väll att man fick en tröja för max 199 kr på köpet när man köpte jeans, så det blev ett basiclinne som jag hade kollat in innan... eftersom jag köpte för över 500:- fick jag också en goodiebag med smycken... helt förvånad blev jag när jag öppnade bagen och det var helt OK smycken i den! VILKEN TOPPEN SHOPPINGRUNDA PÅ BIKBOK!
Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Em.

Vad är sommaren för dig?

Säg det med en bild i min tävling :)

2011-08-25 @ 22:26:12
URL: http://jonassonemelie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback