~ Becca Candevi -

Ute och glider, med skider

Nu är det snart slut på våran semester och det har varit en super vecka med familjen. Imorgon blir det sista dagen att åka i backarna och på söndag blir det att försöka komma hem tidigt. Idag har vi varit i björnrike som vi var tvungna att ta bilen till. Sedan på eftermiddagen så har vi varit här hemma och åkt. Jag tog en paus från åkandet och tog kort istället. Ikväll ska vi ut och äta på högfjällshotellet så det kommer nog bli riktigt mysigt...


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback