~ Becca Candevi -

Ser, ser inte

Japp, livet går vidare som man brukar säga, tiden läker alla sår osv. Just nu är skolan tråkig hela tiden. Det händer iprincip inte ett ända skit som är kul i skolan. Tiden läker inte såren utan snarare skapar såren just nu. Man är trött för det mesta och känner att man vill gå vidare från grundskolan nu. Även fast våran klass är underbar så vill jag börja på gymnasiet och skaffa mig en framtid. Nu står man bara och trampar på samma ställe och lär sig saker man redan kan. Nationellaproven är igång nu och det känns faktiskt ganska bra. Jag var nervös innan men det känns som det kommer flyta på nu. Har inte mycker mer att säga, livet fortsätter.Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback