~ Becca Candevi -

De e la gött

En affär som jag verkligen älskar (som jag skulle döda för att den skulle öppna i lkpg) är weekday. Men eftersom jag är i staden där alla heter Glenn så kvittar de just nu, eftersom WEEKDAY FINNS HÄR! :D Något som jag verkligen önskar mig till hösten är en stor stickad tröja. (helst ska den var storstickad, alltså inte så tätstickad som den i collaget här nere, vill att den ska se lite mera "trasig" ut. om jag hittar någon sån i gbg.)


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: moa

följa varandra via blogglovin ? :)

2011-07-19 @ 09:44:34
URL: http://moamagnestrand.blogg.se/
Postat av: Sofia

Grymt snygg randig tröja! :)

2011-07-19 @ 15:04:51
URL: http://sofiaholgersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback