~ Becca Candevi -

fotboll

Nu blir det göteborg och gothia i en vecka så bloggen kommer bli inaktiv! Efter det så kommer de nog en bildbomb. Ha det gött!
Ångra mig lite där, får bli ett tidsinställt inlägg per dag som jag är borta.
Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Wictoria Persbrandt

Åh, vad härligt! Pussa marken du står på <3Svar: Det är heeelt okej! Själv? :) Träffade Dessan med Tina häromdagen. Jag och Tina har inte så många "gemensamma" vänner längre, så vi kanske borde klämma in någon grill, fika, tjej, fest-kväll eller något vi fyra (och kanske några fler) snart? :)

2011-07-16 @ 20:57:49
URL: http://wictoriapersbrandt.blogg.se/
Postat av: Anonym

Kolla in min nystartade bloppis! Oanvända och knappt oanvända kläder för priserna 50-150 kronor och däremellan. Värt att kika på en stund...Dessutom bjuder jag på frakten om Du köper 3 plagg eller flera!Klicka här:

http://nataliehakansson.blogg.se/bloppis/KramDu har väll läst reglerna?...

2011-07-16 @ 23:03:19
URL: http://nataliehakansson.blogg.se/
Postat av: Cassandra

jätte fin blogg, kolla gärna in min blogg och följ mig jätte gärna! Jag har en tävling på bloggen också så va med i den också om du vill de!

2011-07-17 @ 13:12:04
URL: http://ccassandraaa.devote.se
Postat av: Wictoria Persbrandt

Svar: Det låter perfa :)

2011-07-17 @ 13:58:50
URL: http://wictoriapersbrandt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback