~ Becca Candevi -

Jag vet att hon är söt men det måste bli du och jag

En härlig "familijeweekend" i stockholm. Shopping var också med på listan... (eller snarare det ända vi gjorde) Det första som hände när vi skulle gå in i hissen på hotellet är att mamma höll på att gå in i Maria Montazami, det roliga är ju att mamma har som mål att varje gång hon är i stockholm så måste hon se en kändis. Komiskt att hon nästan springer in i Maria då.
(Två saker som jag köpte som jag är extra nöjd med är en blå blus från weekday och en klocka med svart band från ur och penn. kolla bilder nedan)Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Stella - Fashion & Life

Fin blogg! :)

2011-07-27 @ 17:59:44
URL: http://tittisfashion.blogg.se/
Postat av: maria

härliga bilder!

2011-07-27 @ 20:41:41
URL: http://bymaria.devote.se
Postat av: Tigerhonan - BF 3 oktober ♥

Fina bilder :)

2011-07-29 @ 13:05:32
URL: http://www.tigerhonan.net
Postat av: Wictoria Persbrandt

Mysigt det ser ut!

2011-08-04 @ 02:14:16
URL: http://wictoriapersbrandt.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback