~ Becca Candevi -

.

Jag går med raska steg med mina nya converse på den varma fast blöta asfalten. Jag bryter av en torr gren från en buske och fortsätter sedan med att bryta av den i småbitar. Vinden tar tag i mitt hår och gör så att jag måste dra handen genom håret ett flertal gånger för att inte bli piskad i ögonen. Jag känner hur jag sagta blir varmare om ryggen och tar av mig min skinnjacka. Jag går där med solbrillor på och solen rakt i ansiktet med bara en T-shirt och jeansväst men ändå fryser jag inte. Det är snarare så att jag fortfarande är varm. "Kom igen Lena, vad skulle vi annars göra..." sjunger Håkan högt för mig i mina hörlurar. Jag är helt ensam, men ändå ler jag större en vad jag gjort på länge. Det är vår.


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback