~ Becca Candevi -

Insperation

Kollade igenom H&M:s katalog som kom hem i brevlådan igår... Något som jag måste ha till sommaren är en av det där jumpsuitsen, otroligt snyggt. Förövrigt så har jag alltid älskat boy/girl stilen. Oversize skjortor och stilen då det ser ut som man princip snott pojkvännens kläder och sytt om dem lite och sedan lagt till smycken och något lite mer "tjejigt". Därför passar det perfekt för mig nu när jeansvästarna har kommit in i affärerna och även hängselbyxorna för det tycker jag är sjukt snyggt.


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback