~ Becca Candevi -

Peace, love and understanding

Dagen började med match mot Eneby som vi vann med 3-0. Skönt att få hålla nollan igen och dessutom göra några riktiga räddningar också även fast mitten av andra halvleken var väldigt blåsig, kall och tråkig.
Kvällen slutade med att jag drog till Tallboda där jag "firade" David igen. Jag har ju redan firat honom men det var hans släkt som var där. Jag var ganska trött hela kvällen så kände mig ganska tråkig och osocial, men så kan det vara ibland. Nu säger jag GOD NATT så kanske vi ses i morgon då min fader fyller 37 bast!  

Dagens Becca:


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback