~ Becca Candevi -

Mitt nya rum

Det finns ett ord för mitt rum, och det är NYTT.
Ny målat, Nya krokar, ny spegel och nytt överkast... Härligt med nytt och fräscht! Funderade länge på vad jag skulle göra med alla mina smycken. Jag kände att jag inte ville lägga ner pengar på något smyckesträd eller smyckeshand där alla mina smycken ändå inte får plats. Så då kom idén upp om att helt enkelt bara ha vanliga krokar uppsatta på väggen. Då har jag koll på smyckena och alla långa halsband slipper trasslaihop sig.
 Dessutom tycker jag det blev otroligt snyggt också!
Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Lena

Det vart riktigt snyggt det där med halsbanden jag har funderat på att göra något liknande nu när jag ska göra om mitt rum :)

2011-05-30 @ 23:30:39
URL: http://lcfoto.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback