~ Becca Candevi -

My friend

Tjolahopp. måste bara gå in med ett litet inlägg om vad som händer i mitt liv. Idag har jag gjort en sak jag aldrig trodde jag skulle göra. Köpt kläder secondhand! Köpte ett bar långa fula byxor som jag klippte av till ett par skitsnygga beiga chill shorts. Köpte även en skjorta och en blus. Kommer nog upp bilder imorgon... Imorgon ska jag också dömma en hel riktig fotbollsmatch för första gången i mitt liv. Ska dömma 7:manna, flickor 11 år.
Hoppas på det bästa! (håll tummarna för mig, snälla)
 Om ni vill kan ni ju alltid komma och håna mig. Klockan halv 6 på fredriksberg börjar matchen...
Kramar till er alla från mig!:)Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback