~ Becca Candevi -

The show goes on

Min dator är trasig! Jag kan bara vara inne på den i ca 10 minuter innan den stängs av, tror det är överhettningsskyddet som är trasigt så därför blir bloggen lite seg i några dagar. Dessutom är livet uppbokat med fotboll hela helgen och stockholmsresa med klassen veckan som kommer. Jag hoppas att jag kan lägga en bildbomb efter detta och jag kanske får låna datorn av min lillasyster så jag kan lägga in lite bilder och annat. Tills vidare så får ni istället njuta av den här låten. 

Lupe Fiasco - The Show Goes On 


See yaa lateeer alligator!


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback