~ Becca Candevi -

World is the word

 Ikväll blir det match mot Smedby kl halv 7 och sedan kanske det blir att dra till Karin ikväll om det inte blir för sent. Min dator är helt konstig och stänger av sig efter ca 20 minuter när man sätter på den så just nu
sitter jag här vid min mutter och paders dator och har lite kul med cammen. Hoppas på att kunna ta ut min vän (kameran) någon gång nu i helgen och hitta lite fina bilder. Men just nu ligger det också en hög med spanskaglosor, kemiuppsats och religions prov i mitt huvud så den högen måste också minska nu i helgen.Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback