~ Becca Candevi -

Am i just a spark

Idag har jag gjort nödvändiga saker i mitt liv... Öhh... pluggat faktiskt! Har pluggat historia och läst min underbart tråkiga engelskabok som ska vara färdigläst imorgon. Har två kapitel kvar som jag ska läsa nu innan jag lägger mig. Sen på kvällen åkte jag in till stan och var med Christoffer i några timmar, möjsigt!
Det var väll typ allt antar jag. Ehm, ha ett bra liv nu. Jag åker till turkiet om 6 dagar, pepp som fan, så ni kan tänka på mig när ni fryser och jag steeker.Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback