~ Becca Candevi -

They can´t pull the trigger if you don´t hand them the gun.

This is just how i feel right now in a "we heart it" language.

Destination: Weightless fotoalbum ι ωαηηα вє α вιℓℓισηαяιє Black is the only color Octopus Freedom <3 | Facebook stigma†ized lost memories ✰


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Ida

sv: okej :) kollade hennes blogg ;p

2011-10-22 @ 23:46:34
URL: http://idahtt.blogg.se/
Postat av: Anonym

svar// Hej! Åh glad jag blir. :) Jag ska försöka ta tag i pennorna lite mer än vad jag gör, men det blir lätt tråkigt när jag känner att jag blir stressad! Eller känner någon slags tidspress. Därför det sällan är mycket teckningar nuförtiden... Funderade faktiskt på det igår. :) Tänkte ta tag i det igen nu i veckan faktiskt. Tack för att du följer mig, glädjande!!Du får gärna berätta lite mer specifikt om just Vad du vill att jag ska visa teckningsmässigt! Ta gärna det i min "frågestund" så är det lättare att komma ihåg. :D

Kram

2011-10-23 @ 15:45:38
URL: http://nataliehakansson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback