~ Becca Candevi -

Säg inte "the sky is the limit", när det finns fotsteg på månen.

Efter skolan blev det att dra till skägget för att ta lite bilder till "signerat ung", blev en snabb tripp dit för att sedan åka hem och klippa håret! :) Blev inte en så stor förändring men det slitna topparna försvann iallafall!

Bilderna på mig är tagna av frida
Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: ViktoriaJohansson♡

jätte fina bilder :)

allt bra med dig?

2011-09-30 @ 13:18:36
URL: http://viktorias.nu
Postat av: tygkassar

Hej är du intresserad av en tygkasse med häftiga texter och bilder? Den perfekta kassen som både rymmer laptopen och skol böckerna? Kolla då in http://tygkassar.blogg.se där du även kan special beställa din unika kasse för bara 95kr, Med tex en bild du själv har tagit :) !

2011-09-30 @ 16:24:15
URL: http://tygkassar.blogg.se/
Postat av: sazz

va med och tävla i "veckans blogg", allt du behöver göra är att klicka in på bloggen och anmäl dej. Du har chans att vinna en länkning och ett annat fint pris. Tävlingen avslutas imorgon. Lycka till! :)

2011-10-01 @ 15:08:24
URL: http://nattstad.se/sazzie

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback