~ Becca Candevi -

Det gör ont

Dagen spenderas i soffan framför gamla avsnitt av the hills och andra serier. På matchen i lördags mot Hovås Billdal så fick jag en smäll på fotknölen. Under matchen så kände jag inte av så mycket med adenalin och allt som pumpar i kroppen. När jag sedan gick av planen märkte jag att det svullnat upp. Idag, två dagar senare, så hugger det i vaden (?) och det är fortfarande svullet. Så tror inte det blir någon träning idag utan jag märker hur det känns imorgon istället. 
 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback