~ Becca Candevi -

Kolla bakom dig

Jag börjar faktiskt bli riktigt trött på blogg.se och håller nu på med en ny blogg på devote. Tycker det är mycket enklare att fixa bloggen där och den kommer vara mycket enklare i designen. Långa rubriker med citat och berörande texter, stora bilder och mycket inspiration... tycker ni det låter bra?! Håll då utkik när jag byter blogg. Kommer ut med webbadressen när jag är färdig med designen och grunderna. Kommer vara mer inriktad på kläder och bilder i den andra bloggen men såklart kommer mitt liv vara en stor del också! :) 
 
 
Idag kom höstskorna fram.


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Sofie

Älskar ringen, såå snygg :)

2012-08-30 @ 20:42:30
URL: http://themusicneverstops.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback