~ Becca Candevi -

Lite nytt

Som ni kanske ser så har jag ändrat designen på bloggen! (eftersom det ändå ösregnar så har jag inget bättre för mig) Så nu vill jag också ha lite repliker på vad ni tycker! Är det snyggare/fulare? bra/dåligt? Det skulle vara bra om ni kunde göra mig en stor tjänst och klicka runt lite på bloggen och kolla så att allting stämmer, ibland kan man ju råka ta bort/sätta dit någon html kod fel och något hoppar lite snett, om ni ser något, lägg en kommentar så att jag kan fixa till det. Jag är inte helt färdig med menyn än men annars är grunderna helt klara. Tack på förhand! 
 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: frida svensson

sååå mycket finare! fast den andra var också grym så du kan ju tänka dig vad jag tycker om denna.

2012-08-11 @ 14:37:17
URL: http://friiidasvenssoon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback