~ Becca Candevi -

Pyssel

När vi var i stockholm så köpte mamma en fotobok till mig där jag skulle kunna klistra in minnesgrejer och bilder. Jag har sparat på saker från tillfällen som jag tycker är värda att minnas i en liten plastficka och ikväll tog jag tillfället i akt och klippte och klistrade in dem i boken. Ska skriva lite om tillfällena också men än så länge är jag nöjd :) 
 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: evelina!

hej !
jag har försökt hitta en sån bok , ska göra en om min pojkvän och mig, men hittar inga ;O
vart köpte du din ?

Svar: Den är köpt på granit i Stockholm, en inredningsbutik :) Tror även det finns att köpa på bokhandeln/bokia om du letar lite, Kram!
Rebecca Candevi

2012-08-06 @ 14:58:37
URL: http://nattstad.se/Eveliinakarlssongren

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback