~ Becca Candevi -

gammalt nytt

Nu är första skoldagen avklarad och jag är riktigt pepp på den här terminen. Nu börjar alla roliga media ämnen så som fotografisk bild 1 mf.l. Dessutom har de skett massor förändringar på skolan! Mediaprogrammet har flyttat till ett enskild hus och vi kommer äta på restaurangen davinchi istället för lagerbladet. Jag har även fått nya lärare i olika ämnen. De är alltid spännande med förändringar hur dåligt/bra det än är. Dagens höjdpunkt måste ändå vara att jag har fått ett ÖVERSKÅP! Nu slipper jag ligga och krypa på golvet när jag ska hämta mina böcker. AWESOME!


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: filipha

hoppas du får en jättebra termin, vad är det du läser? :)

Svar: Tack så mycket! Jag läser sam-media. :) Alltså så fotar jag mycket och skriver för en tidning i skolan!
Rebecca Candevi

2012-08-22 @ 11:30:04
URL: http://filiphabellrings.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback