~ Becca Candevi -

Vart tog hon vägen?

Nu är det här sommarlovet påväg mot sitt slut och jag måste bara säga att jag tycker det är riktigt skönt! Back to normal, som sagt! Träffa alla de man tycker om varje dag och lära sig nya saker. Ni kanske tycker att jag är störd som säger det här men jag tycker att skolan är rolig!
Till saken iallafall, imorgon ska jag upp klockan halv 8 för att sitta på en buss i timmar och sedan spela match mot Tölö. Direkt när jag kommer hem till Linköping på kvällen (vid 21-22) ska jag hetsa mig hem och sedan ner till stan för att inte missa de sista av Keep it loud.
 
 
 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback