~ Becca Candevi -

Veckansblogg vinnare!

Nu är ännu en veckansblogg vinnare korad och denna gång är det http://simonpixel.webblogg.se/ som står på prispallen. 
 
Beskrivning av bloggen: Bloggen drivs av Simon Glimholt som är en 18 årig kille från Kalmar. Hans stora intresse är fotografering och det är just det som bloggen är inriktad på. På bloggen kan du bara njuta av fina bilder och också få tips och trix över hur du själv kan bli en bättre fotograf. 
 
Motivering till vinsten: Simon tar som sagt inte bara bra bilder utan ger också väldigt smarta tips. Det som gör att jag fastnar lite extra är att han inte bara ställer sig själv i fokus utan sprider även vidare andras tips som tex i en av hans senare inlägg då han tipsar om vissa youtube-kanaler han följer. Allting som läggs ut på bloggen har någon slags koppling till foto och man vet helt enkelt vad man får när man går in på den. Han lägger aldrig ut några onödiga inlägg som man inte orkar läsa utan allt är vettigt och nödvändigt om man själv är en fotonörd. Grattis till vinsten Simon! 
 
Några bilder från bloggen: 
 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Simon Glimholt

Åh tack så mycket! Tycker du gjorde en superbra analys av bloggen också! :)

Svar: Så lite så :) Hoppas att det är okej att jag snodde några bilder?! :)
Rebecca Candevi

2012-08-20 @ 19:04:03
URL: http://simonpixel.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback