~ Becca Candevi -

Veckansblogg vinnare!

Den här veckan var det RIKTIGT svårt att bestämma vinnare. Det var fyra styckna bloggar som jag velade emellan när jag skulle bestämma vem som vann. Vinnaren blev iallafall tillslut http://iidas.webblogg.se/.
 
Beskrivning av bloggen: Bloggen drivs av Ida som är en sextonårig tjej från Borgå som ligger i södra Finland. Bloggen pryds mest av massor bilder som hon fotar med sin Nikon D3000. Man får följa med henne i hennes liv där hon skriver om sin pojkvän, mysiga kvällar med hennes vänner och det som jag tycker om mest, alla hennes underbara bilder. 
 
Motiveringen till vinsten: En otroligt färgglad och vacker blogg där designen på bloggen och bilderna synkas så bra tillsammans gör så att mina ögon fastnar lite extra mycket för den. Dessutom drivs den av en otroligt söt och duktig tjej som gör att man vill hänga med i hennes liv. Den absolut viktigaste faktorn är de vackra bilderna och även hennes smarta fototips som hon delar med sig av. Grattis Ida till vinsten! 
 
Bilder från bloggen: 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Isabelle Trönnblom

Det går inte att kommentera inlägget om veckans blogg!

Svar: Oj, vad konstigt! :O Har försig haft problem med blogg.se den senaste tiden. Men vill du vara med? :) ska försöka fixa det där!
Rebecca Candevi

2012-08-06 @ 22:41:39
URL: http://tronnblom.blogg.se
Postat av: ida

oj tack så jätte mycket för alla fina ord, det gör mej såå glad :)

2012-08-08 @ 12:38:21
URL: http://iidas.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback