~ Becca Candevi -

Veckansblogg vinnare!

Nu är veckansblogg-vinnaren korad. Denna gång blev det http://bykarolinaa.blogg.se/ som tog hem priset. Det var lite enklare denna gång eftersom jag förälskade mig i bloggen i första ögonkasted. Jag till och med började följa bloggen själv! 
 
Beskrivning av bloggen: Bloggen drivs av Karolina som nu till hösten börjar i årskurs nio. Hennes intressen är fotografering och även bloggdesign som lyser igenom väldigt starkt på bloggen. Designen är avanserad men stilren och bilderna har ett djup i sig. Det syns att hon har en idé bakom sina bilder som gör att varje bild har sin egen historia. 
 
Motivering till vinsten: Det som gör så att jag fastnar för den här bloggen är verkligen bilderna. Jag har läst många fotobloggar som tar bra bilder och vet hur man redigerar fint, men som inte ger den här historian bakom bilderna som jag letar efter när jag tittar på bilder. Alla kan ta en bild och allt mer och mer lär sig photoshop, detta gör så att man måste hitta det här lilla extra i redigeringen och bilderna. Det här tycker jag att Karolina har! Det är verkligen en läsvärd blogg och eftersom hon är så ung (97:a antar jag eftersom hon börjar nian) så kommer hon förmodligen utvecklas och bli bättre och bättre. Jag är iallafall en av dem som inte vill missa det! 
 
Bilder från bloggen: 
 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Karolina

Men guuuuud vad glad jag blev när jag läste detta!! Tusen tusen tack söta du, kram!!!

2012-08-13 @ 14:07:23
URL: http://bykarolinaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback