~ Becca Candevi -

Den här låten är till min älskling

Jag var hur trött som helst igår men jag kunde ändå inte sova. Hur jag en vred och vände så gick det helt enkelt inte. Jag hittade fel med hur sängen var och att klockan tickade. Tillslut kom jag på att de var du som fattades bredvid mig. Efter att ha sovit i samma säng som dig i en hel vecka så glömmer man bort hur det känns att sova ensam. Att vakna på morgonen för att du har snott BÅDA täckena och istället värma mig genom att krypa tätt intill dig. Jag kanske är konstig som redan saknar det. Vad vet jag?Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Anonym

du tar orden direkt ur munnen på mig, i så fall är vi konstiga båda två bruden!

2012-02-28 @ 23:44:49
URL: http://linneeaerika.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback