~ Becca Candevi -

Jag är så glad glad glad

Sitter nu här efter att halva veckan i stockholm har gått. Har inte uppdataerat alls men nu kommer några inlägg hörreni. Här ser ni några presenter som jag fick på min födelsedag. Ett halsband (klockan) och ett vackert citat av Karin, bästa vännen. Små rymdvarelser av Ebba, hugos lillasyster (som för övrigt är magneter) Och ett jätte fint silver armband av älsklingen :) Jag har shoppat som en galning. Hittills har jag bränt 2500:- och jag är inte missnöjd med ett ända köp. Mer av det får ni se när jag kommer hem! 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback