~ Becca Candevi -

Jag säger det igenFråga 1: Olika skolor riktar in sig olika på media. När jag var på besök på JB så var det mycket foto och radio. När jag var på ljunkan var det film. Så det gäller att välja rätt skola när det gäller "rätt inriktning på media" Media är ju verkligen hur stort som helst så man kan inte bara välja att gå media och tro att man ska hålla på med foto bara för det. Det är även grafisk komunikation (tex photopshop och indesign) och text komunikation (hur man skriver och förmedlar osv) och andra ämnen som är inblandade. På klara gymnasium så är det mest inriktat på journalistik, alltså skrivande... eftersom att vi i stort sätt är en redaktion för skoltidningen signerat ung. I tvåan kommer vi börja med foto och så finns det även individuella val där du får välja vad du vill rikta in dig mera på sedan.

Fråga 2: Jag har köpt min cykel på team sportia men jag tror att den finns på olika cykelaffärer också, lite här och var :)

FRÅN OCH MED NU SVARAR JAG BARA PÅ ANONYMA KOMMENTARER PÅ BLOGGRESPONSE ELLER I FRÅGESTUNDER!
Annars får ni inget svar på era frågor och de är ju lite synd, kram kram! :)


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback