You look but you don´t see
2012-01-31 @ 22:50:27 Kommentera här (1) bilder
Uppdate
2012-01-31 @ 22:03:01 Kommentera här (0) Allmänt

Hugo sov hos mig i natt, jag vaknade, jag gick till skolan, jag gick en runda på stan med frida, jag hittade en longboard som jag verkligen vill ha till sommaren, jag städade hos min mormor (som jag har lite som "extrajobb"), jag åkte hem, jag åkte till träning, jag kollade på TV, jag pluggade lite och nu sitter jag här. Alltså har det inte hänt så mycket intressant idag. Var en mycket virrig dag i skolan och jag har fått något att göra också, spanska glosor och matteprov imorgon...


Det syns inte utanpå när någon känner sig annorlunda innuti
2012-01-30 @ 10:32:38 Kommentera här (2) kläder & accessoarer

Good morning sunshine
2012-01-30 @ 09:38:51 Kommentera här (0) bilder

The man in my life
2012-01-29 @ 23:23:31 Kommentera här (2) livet


Såklart jag kan berätta det! Men allting är från början riktigt komiskt. I somras så var jag, min syster och Frida på rix fm festival här i Linköping och stod och prata med några randome människor. Helt plötsligt så kommer ett gäng killar fram fnissiga och uppspelta... en av de här killarna har dragit upp sin byxor högt upp i midjan och vikt upp ärmarna på sin tröja. Han pratade med bred stockholmska och gjorde till rösten extra mycket. Han gick sedan fram till frida och drog till med någon dålig raggningsreplik, något i stil med "dina ögon glänser vackrare än stjärnorna, kan jag få ditt nr?, jag är faktiskt mr love-train och tåget går snart, du vill väll hoppa på?". Alla killar i bakgrunden fnissade och frida svarade "visst, om jag får skriva nummret på ditt bröst"... Sen gjorde hon det, nummret som hon skrev var "112". Den här killen var då Hugo. Alltså började allt med att han drev med Frida. Jag var mest i bakgrunden här och stod mest och garva åt den här störda (och sjukt söta) killen.

Efter det här snackade vi inte alls. Han la till mig på facebook och de hände väll att vi drog till med något "hej, hur är det med dig" ibland men inget större. Sen började han i min bästa kompis klass och jag "fick upp ögonen" för honom igen. Han var på min skola någon gång och så fort vi såg honom drev vi om de där "mr love-train" grejen. Sedan var det en fest i lkpg som heter "häfvet" som jag var på och han var också där. Under den här festen var han på mig hela tiden, men jag var inte alls intresserad utan tyckte mest han var jobbig och konstig.

Efter några veckor så skulle jag på hockey med Karin och frågade lite randome på facebook om han ville hänga med. Egentligen var jag nog inte så seriös från början med frågan men de följde med sen iallafall. Under hockeyn tyckte jag att de klickade direkt. Han hade samma humor som mig, han förstod sig på mig (hur man nu kan göra det) och fick mig att skratta och vara glad hela tiden.

Tiden gick och vi träffades nästan varje dag i flera veckor. En dag så bestämde han sig för att bjuda mig på fika. På mitt favoritfik och allt... när vi kommer fram så frågar han vad jag vill ha och jag säger en liten latte för att jag vill ju inte vara kräsen när han betalar... istället ger han mig en stor latte med kladdkaka (mitt favorit fika) Sen ber han mig att gå och sätta sig men jag står kvar där för att hjälpa honom att bära till bordet... Nu har de då i efterhand visat sig att jag förstörde hans plan. I själva verket skulle han ta chokladsås och skriva på kladdkakan "flickvän?" så att när han kom med fikat till bordet skulle jag se vad han hade skrivit. (istället så förstörde såklart jag allting)

Hugo är väldigt blyg när det gäller sånt att just fråga "är vi tillsammans" och det är jag med så därför var den där fika stunden lite spänd. Jag babblade på av nervösitet och han var helt tyst av nervösitet. (Jag hade nämligen också tänkt att höra hur de låg till mellan oss) Sedan åkte vi hem, fortfarande med spänning i luften. Jag gick ut ur rummet och lämnade honom ensam vid datorn, när jag satte på datorn dagen efter så hade min bakgrunsbild på datorn ändrats till...


and the rest is history


Brett Dennen - Blessed
2012-01-29 @ 17:17:48 Kommentera här (1) musik

I welcome the sun,
the clouds and rain,
the wind that sweeps the sky clean
and lets the sun shine again.


Red, white and purple
2012-01-29 @ 15:55:20 Kommentera här (1) kläder & accessoarer

Jag och syrran gick på stan idag och efter allt letande efter en röd mössa, hittade jag äntligen än! Dessutom var de två mössor för en så tog den vita med mig på köpet (stadium). Sen köpte jag en lila bandeu från monki också! Testade mycket kläder men de var det här som fick följa med hem.

Lazy eyes
2012-01-29 @ 15:48:27 Kommentera här (0) kläder & accessoarerThe losers won
2012-01-29 @ 15:37:05 Kommentera här (0) livet

Några halvbra bilder från igår när pappa och jag var i Jönköping och kollade på cup kommunal!

CTRL
2012-01-27 @ 15:17:07 Kommentera här (0) Allmänt

Maybe I am a dude! Det är de här jag underhåller mig med!

RSS 2.0