~ Becca Candevi -

Du och jag, vi

Sju månader och 1 dag har gått sedan vi blev tillsammans och jag blir mer och mer kär för varje dag. Saknar honom otroligt nu eftersom vi bara har träffats 1 gång på hela sommaren eftersom han är i Stockholm hos sin pappa. Men det kanske är bra att sakna någon, för man vet inte vad man har fören de är borta.


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Sara

sv; Nämen åh, tack så mycket! Vad glad jag blir! :D
Du har en jättefin blogg! Hoppas du får en fortsatt bra dag och det där med att sakna någon är nog lite bra ibland, men hoppas du får träffa din pojk snart igen! :)

Svar: Varsågod! Uppdaterad mycket nu! Kramar :D
Rebecca Candevi

2012-07-13 @ 17:49:59
URL: http://saranorrhede.devote.se
Postat av: frida svensson

sötsar!

2012-07-13 @ 19:44:38
URL: http://friiidasvenssoon.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback