~ Becca Candevi -

Det är mitt liv

Det finns någon/någonting för oss alla som vi kan luta oss emot när allting är jobbigt. För mig är inte det här en person eller ett djur. Det är en sport, fotboll. 
I livet så finns det så mycket fittigt och så mycket avunsjuka och skit helt enkelt. När allting går åt helvete, när kärleken försvinner eller när en vän sviker så finns alltid den där, fotbollen, sporten. Den lämnar inte mig och jag lämnar aldrig den. Den sviker inte, den snackar inte skit och den har inga krav på mig utan det är bara jag som ställer mina egna krav på mig själv när det gäller den. Det är så jävla skönt. Varför kan inte alla förhållanden vara så? Varför kan inte alla förhållanden vara som den mellan fotbollen och mig? 
Det värsta med den är att man måste offra ganska mycket för den. Ju mer jag har satsat på fotbollen ju mer vänner har försvunnit från mitt liv eller så träffas man helt enkelt mindre och mindre för att den tar upp mycket tid. Det sätter vänskapen på prov men då vet man vilka människor som är värda att lita på och vilken vänskap man ska kämpa för. Även om ALLA vännerna skulle försvinna så finns ju alltid den äkta vännnen kvar och för mig är det ju fotbollen. 
Nu låter det som om jag inte har några vänner alls här man jag hoppas ni fattar min poäng i det hela. Man kan nog sätta samma värde på en sport som på en person, det låter kanske helt sjukt men för mig är det så. Och kanske exakt just nu när du läser detta så springer jag på en plan med en boll intill mina fötter och jag kanske är förbannad för att allt går åt helvete eller så är jag super glad för att det går bra, men i vilket sinneshumör jag än är i så har jag ändå så jävla kul. För det är det jag brinner för, det är det jag ska satsa på och jag ska fan försöka bli så bra som jag någonsin kan bli! 
 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback