~ Becca Candevi -

eld och vatten

Söndagen bestod av shopping i Norrköping med Frida. Var en rolig dag med lite kaos som vanligt när två blondiner ska med ett tåg. Först så hoppade vi på ett SJ tåg, men de kändes ju lite fel eftersom man inte kunde betala med östgötatrafikens kort, så vi gick av (som tur var) Sedan sprang vi runt lite tills vi hittade rätt. När vi skulle tillbaka till Linköping var tågen inställda för att en bro hade fastnat i "båt-öppnings-läge?" så mamma och pappa fick hämta oss i Norrköping tillslut. Men det var en värd dag och Frida får alltid upp mitt humör. (kommer mera bilder från söndagen så fort Frida släpar sin röv till msn för att skicka dem till mig)
 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback