~ Becca Candevi -

En vän

Världens finaste hund finns nu uppe i hundhimlen. Jag hoppas du får de bra min vän!
 
 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: josefine

dom är köpta second hand i en butik i västerås :)

2012-07-08 @ 00:33:03
URL: http://catchdreamer.devote.se
Postat av: LaReina

Beklagar sorgen. Min gamla hund gick bort december 2008, han blev 13,5år, stövare/labrador och såg ut ungefär som din hund. Sommaren 2009 kom min nuvarande hund till mig, du hittar henne lite varstans på min blogg, hon är med överallt, även på jobbet (precis som min gamla alltid var). MVH/LaReina

Svar: Det är inte min hund utan några kompisar till familjens hund som vi har varit mycket hundvakt åt. Han blev 13 år och var pigg ända tills för några dagar sedan då han bara föll ihop. Det är synd, men så är det. han var ju ändå gammal så skönt att han slapp lida.
Rebecca Candevi

2012-07-09 @ 02:29:47
URL: http://www.lareina.se/sv/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback