~ Becca Candevi -

Finalen

Vi kom ju till B-final i Gothia där vi förlorade med 2-0. Vi hade otur i gruppen då vi förlorade mot ett sämre lag i första matchen på grund av att alla var okoncentrerade och inte gjorde sitt jobb. På grund av det så gick vi inte vidare till A. Sedan växte vi som lag under hela kuppen och blev bättre och bättre, det gjorde så att vi orkade ända till B-finalen där luften tog slut för oss. Laget som vann orkade hela vägen och vann rättvist. 
 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback