~ Becca Candevi -

Popularitets skalan

Det finns människor som tror att de finns en skala där man kan dela in personer i fack, popularitets fack där huvudrubrikerna är "nördar och coola". De tror att de står högre än alla andra och dömmer människor efter deras misstag och deras förflutna. De de inte förstår är att folk förändras. Eller som jag skrev i ett tidigare inlägg. Människor förändras inte, de växer upp.
Ni vet det här människorna när man gick på högstadiet som festade, rökte och kanske sket i skolan och var lite "tuffare" än alla andra. De som hade lite attityd. När man sedan kommer in på gymnasiet tolkas inte detta som "coolt" längre. På gymnasiet och i resten av eran framtid så är framgång coolt. Det är coolt att vara duktig på någonting och att lyckas i sitt liv. Kanske att skaffa sig ett bra jobb. Oftast är de det som är ambitiösa och pluggisar i höstadiet som sedan har resten av deras liv framför sig. De här personerna som sket i skolan slutar oftast som lodisar, pundare eller helt enkelt loosers. Loosers utan framtid. 
Alltid när man säger det här till någon så får man alltid höra något exempel på någon kändis eller någon person som inte gick i skolan och som är mång miljardär nu... men när man kollar statistiken så är den här personen bara en på miljonen. Det är inte många som skitet i allting i början av deras liv som får de bra senare, oftast är det tvärt om. Det är bara att inse. 
Så alla de där på gymnasiet nu som fortfarande lever i det förflutna. Jag hoppas ni ocksåväxer upp en dag och att det inte är försent för er. Jag har kommit ifrån det här med att tycka och tänka saker om människor som jag inte har någon kontakt med längre.Det är ingen idé med att lägga sig i andras liv och de är ingen idé att tycka negativa saker om människor man inte känner.. För jag är en av dem som kommer att lyckas! och när vi sedan står där en dag och vi kanske hamnar på samma jobb eller vi möter varandra på något sätt av något slag, då kommer inte jag dömma er för hur ni var när ni gick på högstadiet. Då kommer jag skaffa en ny bild av er och jag hoppas ni gör samma sak för mig. 
 
 
 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Becka [fotoblogg]

Åh du har så rätt, grymt bra!!

Svar: Tack ! :D Vilka fina bilder du har tagit på bloggen! :D :D
Rebecca Candevi

2012-07-11 @ 14:33:50
URL: http://photos-by-becka.fotoblogg.nu
Postat av: Hilma

Vilket grymt bra inlägg!

Svar: Tack så mycket! :D
Rebecca Candevi

2012-07-12 @ 17:53:06
URL: http://fototristan.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback