~ Becca Candevi -

Veckansblogg vinnare!

Det stod mellan tre bloggar när jag skulle välja vem som skulle bli veckans blogg men efter att ha klickat runt på bloggarna så blev det tillslut fivestyles.blogg.se som kom ut som vinnare.
 
Beskrivning av bloggen: Fivestyles är en blogg där fem tjejer som är födda år 1998 skriver om deras liv, mode och annat inspirerande. Man kan säga att det är fem bloggar i ett. Alla fem tjejer är olika och skriver om olika saker. I de senaste inläggen kan man läsa om allt från en seglingstur, inspiration och senaste inköpta kläder. 
 
Och motiveringen till vinsten är: Många färgglada bilder där både kläder, tips och inspiration får plats gör så att man vill fortsätta läsa bloggen när man väl har börjat. Det är riktigt roligt att ni lyckas att hålla bloggen så stilren och organiserad när ni ändå är fem personligheter som har hand om bloggen. Designen är stilren och inläggen är läsvärda och eleganta. Jag blev lite förvånad när jag läste att ni alla är födda år 1998 eftersom att jag tycker att bloggen är så mogen och organiserad. Grattis tjejer! 
 
Några bilder från bloggen: 
 
Vann inte du?! Var inte ledsen, en ny tävling startas senare idag. 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Sandra

Riktigt snygga bilder!

2012-07-30 @ 16:46:50
URL: http://sandra.blogg.se
Postat av: Ulrika Hafström - Fivestyles

Åhh! Tacktacktack, vad glada vi blir! Din blogg är såå fin! <3 puss / Ulrika -fivestyles

2012-07-30 @ 18:20:05
URL: http://fivestyles.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback