~ Becca Candevi -

Hård träning

Idag var det ingen fotbollsträning men på schemat stod det "promenad". Var ute och gick i ca 1 timme med Erik Hassle dunkandes i öronen. Från och med idag har jag skaffat mig inställning. Det kommer vara jobbigt men jag ska f*n nå mitt mål att bli så bra i fotboll som jag någonsin kan bli. För att bli det räcker det inte med att lira lite boll, det krävs styrka, kondition och en vinnar inställning. 
 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback