~ Becca Candevi -

Spenderar tiden

Blev en runda på stan idag med Karin "the one and only" Andersson. Shopping och mat, det är så en bra dag ser ut. Blev en tröja från H&M´s killavdelning för 99:- som jag tyckte passar grymt bra att chillarunt i på Gothia veckan i gbg! Sedan ett par boyfriendbyxor för 500:- 250:- på rean.
 


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: Anonym

När man skall stå på egna ben är det bra att ha lärt sig att ha en sparad slant på banken för förutsedda utgifter. Har man det så kan man vara lycklig.Man kan inte alltid tro att någon annan betalar åt en, det går inte i längden. Den dagen kommer fortare än man tror.

Svar: Det är bättre att ha en sparad slant på ett sparkonto, men den dagen du blir svårt skadad och har massor pengar på banken, då har du ingen nytta av dem. Bättre att ta dagen som den kommer och leva för stunden, såklart ska man inte spendera bort alla sina pengar bara för man kan, men som jag sagt, pengar på banken gör ingen lycklig.
Rebecca Candevi

2012-06-27 @ 08:13:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback