~ Becca Candevi -

Studenter skriker

Grattis alla ni som tar studenten nu och jag hoppas ni känner att alla dessa tuffa år har varit värda. Ni kanske vill halshugga mig nu när jag säger att jag är glad att det inte är jag som står där ni står. Jag är inte redo för att gå ut skolan än och det kanske är så för att jag just inte är där en. Jag har två år på mig att hitta den jag är och veta vem det är jag vill bli. Jag har inte en jävla aning om vad jag vill göra i mitt liv och jag tror faktiskt att skolan är den bästa tiden i ens liv. Att få komma tillbaka till människor i ens egen ålder som man tycker om och som har samma mål som en själv. Nu ska ni ut i arbetslivet där ni kommer ha folk över er, chefer som ska styra er. Vissa kanske inte ens får ett jobb utan måste leva i arbetslösheten. Jag är inte redo för detta, men jag hoppas att ni är det.
Jag är glad att jag kommer komma tillbaka till skolan, jag är glad över att få fortsätta lära mig efter sommaren och vara mina vänner nära ett tag till. Jag har mognat så sjukt mycket det här året och jag går nog i rätt riktning. Jag känner mig stolt över att vara den jag är men samtidigt kan jag inte kalla mig vuxen än. Jag är som Britney Spears sjunger "I´m not a girl, not yet a woman". Jag har lång tid kvar men ändå så kort. För varje andetag så växer jag och för varje steg går jag mot någon riktning. Man kanske måste gå på de små stigarna för att tillslut hitta den stora vägen som leder en rakt mot ens mål. Jag hoppas ni studenter hittar den personen ni vill vara, jag hoppas ni får det livet ni har önskat och jag hoppas ni får en sjuhelvetes sommar!
Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: anna

hej var gärna med i min fototävling här http://annamarialarssson.blogg.se/2012/june/tavling.html

2012-06-10 @ 21:13:31
URL: http://annamarialarssson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback