~ Becca Candevi -

Jag är den jag är

Jag är den jag är och kan inte göra något åt saken. Därför accepterar jag hur jag ser ut och hur jag är som person. Inga skönhetsoperationer eller psykologbesök skulle kunna förändra mig. Jag är vacker, jag är fin och jag vill få respekt. Allt jag kräver är respekt och rätten till min egen åsikt. Jag accepterar den jag är och jag gillar den jag är också. Om du inte gillar mig är det okej, men du kan inte ta bort min rätt till att få tycka och tänka som jag gör. För jag lever inte mitt liv för att göra någon annan nöjd. Jag lever inte mitt liv för att göra någon annan missnöjd heller. Jag lever mitt liv för att jag är något större. Jag kommer uppnå något. Jag kommer förändra någons liv. Jag är jag och jag är viktig. Precis som du också är. Precis som vi alla är.


Regler:

  • Om du är anonym, lägg kommentaren på blogresponse här ovanför så svarar jag på din fråga/kommentar enklare. Tyvärr så får du inte svar på de du vill annars för jag tänker inte lägga ut nya inlägg för varje ny fråga jag får!

  • Jag är gärna med i bloggtävlingar så länge det inte gäller att jag måste göra reklam för din blogg eller gilla någon sida på facebook för att ha ”större chans att vinna”.

  • Inga dumma kommentarer! Tar gärna emot kritik dålig som bra men det ska inte vara i stil med ”gud vad ful bild du tagit” utan ”tycker du kan förbättra det här...” alltid bra med response på de man gör.

  • Jag gör inga bloglovin byten eller länkbyten. Om jag gillar någons blogg så följer jag den självmant.
Kommentarer
Postat av: fanny

jag tycker om dig min vän! och du är smart, man ska våga stå upp för vem man är. och jag ser upp till dig lite granna för du är så sjukt bra på det. PUSSSSSSSSSSSSS kompis

2012-05-20 @ 10:36:29
URL: http://fannyihrfeldt.blogg.se/
Postat av: jenniefer

fin blogg:) hoppas du får en bra fredag!:)

2012-05-25 @ 22:41:13
URL: http://jenniieefer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback